Forårs brevet 2021

Det så ikke godt ud, men med nogle varme dage de første påskedage kan vi heldigvis også i år finde enkelte anemoner i skovbunden. Så nyd en travetur rundt i området og find nogle af forårsbebuderne og glem ikke en tur ned til stranden.
Med ønsket om fortsat et godt forår finder I her, lidt forskellige informationer:

Generalforsamling 2021: Med den åbningsplan der er i spil på nuværende tidspunkt satser vi stærkt på, at vi bliver i stand til at holde årets generalforsamling første lørdag i juni, nemlig lørdag 5. juni, som jo også er Grundlovsdag. Det bliver sandsynligvis med Coronapas, men det tager vi med. Vi kan forhåbentlig melde mere ud  senest lørdag 8. maj.

Nye sommerhusejere: Allerede efter kun tre måneder i 2021 kan vi byde syv nye sommerhusejere velkommen til Illeris. Og fortsætter vi med den fart, så slår vi rekorden fra 2020, hvor 20 sommerhuse fik nye ejere. I er alle meget velkomne i vores dejlige område, og I kan finde forskellige oplysninger på www.illeris-nyt.dk og på Facebook siden “Illeris”.

Badebroen: Vi planlægger at badebroen bliver “sat i søen” lørdag 8. maj kl. 10.00. Vi håber der møder et par stærke sommerhusejere op, så vi efter et par timer kan komme tørskoet ud på Limfjordens bølger. For dem, der ikke har været med før, skal vi dog nævnte at vi også gør brug af motoriserede kræfter. Mon ikke vi slutter af med en øl/vand og en enkelt pølse.

Sct. Hans: I år håber vi at kunne genoptage vores Sct. Hans tradition med bål og festlig samvær.  Som tidligere planlægget vi Sct. Hans bålet til den lørdag, der er tættest på Sct. Hans ifølge kalenderen. I år bliver det så lørdag 26. juni kl. 18.00. Men der kommer senere flere oplysninger og igen må vi tage hensyn til de Corona restriktioner, der er på det tidspunkt. Men vi er optimistiske!

Har I spørgsmål eller gode ideer, så skal I endelig henvende jer til bestyrelsen. Se listen over bestyrelsesmedlemmer her: http://www.illeris-nyt.dk/om/kontakt/