Opdatering: Fiber i Illeris

Oversigts kort over nedgravning af fiber i Illeris.

Eniig eller rettere Norlys Tele, som det hedder i dag, planlægger at grave fibernet ned i Illeris. De forventer at arbejdet bliver udført i perioden 30. marts til 1. juli og de sørger selvfølgelig for at det opgravede areal kommer til at fremstå, som før gravearbejdet startede.

Det er op til hver enkelt sommerhusejer, at kontakte den udbyder man vil have til at levere internet, TV eller begge dele. Installations prisen vil blive oplyst af udbyderen, ligeledes hvor/hvordan man markere ved huset, man gerne vil have fiberen ind. Når man har lavet bestillingen, vil udbyder efterfølgende givet besked til Eniig/Norlys Tele, som vil stå for indgravning/underpresning ind til huset.

Af udbydere er foreløbig altibox, HIPER, TDC Erhverv, Telenor, WAOO og youSee tilsluttet OpenNet platformen, men der kan kommer flere til. Der vil kommer mere information om tilslutning senere i forløbet.

Der vi blive oprettet en lagerplads nede ved parkeringspladsen på den nordre stamvej. Som tiden for projektet går, så vil der bliver mindre og mindre brug for lagerpladsen, og vi forventer at når kalenderen viser juli, så er der kun en enkelt container tilbage.