Sct. Hans 2016

Årets Sct. Hans bliver afholdt lørdag 25. juni, så reserver allerede dagen. Grillen vil være varm kl. 18.00, og I er velkomne til at tage aftensmaden med og bruge grillen.

Senere vil foreningen servere pølser med brød, men det kan nok ikke gøre det ud for aftensmaden, da der kun er 1 pølse pr. husstand.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Generalforsamling 2016

Så er det ned at være tid til årets generalforsamling. Indbydelser vil blive udsendt i løbet af den næste uge, men skriv det allerede i kalenderen nu. Altså generalforsamling lørdag 4. maj kl. 14.00 på Restaurant Marina, Lystbådehavnen, Hvalpsund.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning ved formanden.
3. Regnskab for 2015 og budget for 2016 ved kassereren.
4. Forslag fra bestyrelsen.
5. Forslag fra medlemmerne. Forslag skal være formanden i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen.
6. Fastsættelse af kontingent for det kommende år.
7. Valg af bestyrelse m.v.
Bestyrelsen:
Martin Munkholm (122) – villig til genvalg,
Leif Hansen (50) – villig til genvalg,
Bjarne Heilskov (113) – villig til genvalg,
Kurt Kvist Nielsen (153) – villig til valg som suppleant
Suppleanter:
Kaj Laursen (3) – villig til valg til bestyrelsen,
Ledig suppleant
Revisorer: Niels Ebdrup (125), Jørgen Hedegaard (144)
Revisorsupplant: Jørn Kristensen (146)
8. Eventuelt. Forslag, der fremsættes under dette punkt, kan ikke sættes under afstemning.

Og husk at foreningen er vært ved en kop kaffe og en oste- eller rullepølsemad.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Så er affaldsøerne på plads

IMG_0915

Med indgangen til den ny sæson, har Renovest færdiggjort de to affaldsøer i Illeris området. Placering af øerne kan man fra senest fra 1. april finde på www.renovest.dk.

Samtidig med så har alle sommerhusejere modtaget den nye sommerhusfolder med en kort og præcis orientering omkring de nye regler om affaldssortering i Vesthimmerlands kommune.

Udlejer du dit sommerhus, kan du udskrive folderen fra Renovest’s hjemmeside: http://www.renovest.dk/dagrenovation-private-sommerhuse.

Så lad os hjælpe med til at sortere affaldet i de rigtige rum, og lad os holde området pænt rent. Det kræver selvfølgelig, at der ikke er nogen, der efterlader affald udenfor containerne.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Nyt spisested i Hvalpsund

Så ser det ud til at foråret og sommeren vil byde på et nyt spisested i Hvalpsund. Hvalpsund-by.dk fortæller at med adresse på Havnepladsen, åbner Heidi’s køkken med bl.a. 3 flade. Og det går vi stærkt ud fra er 3 stykker smørrebrød.

Ifølge Hvalpsund hjemmesiden fortæller nyheden fra 1. februar, at man fra påsken kan nyde en frokost i Heidi’s køkken, som vil byde på stjerneskud, pariserbøf, kylling salat og selvfølgelig kaffe og kage.

Ifølge samme hjemmeside kan man endda bestille bord på telefon 2750 1750. Vi kan kun ønske held og lykke til Heidi’s køkken og håbe på, at vi igen i sommerhalvåret kan nyde et stjerneskud på havnen.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Nyt spisested i Hvalpsund

Så bliver grøften renset

Hmmmm........ Vi kommer vist ikke til at grave mere i dag.

Hmmmm…….. Vi kommer vist ikke til at grave mere i dag.

Gode folk er sammen med entreprenøren i gang med at fritlægge og grave grøften mod nord lidt dybere. Det sker for at hjælpe på vandstrømningen, så sommerhusene ned mod bækken undgår den lidt sumpede grund de har oplevet de senere år.

Men alt går nu ikke helt som planlagt, som det fremgår af billedet. Entreprenørens ene maskine gravede sig længere og længere ned i dyndet, og kom til at ligge med dele af førehuset dækket med vand. SOS blev tilkaldt og forhåbentlig har maskinen fået fast grund under “larve”-fødderne igen.

Så forhåbentlig kommer der gang i den igen, så vi til sommer kan nyde en gåtur nede langs bækken.

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Så bliver grøften renset

Kontingent 2015

Har du endnu ikke fået betalt dit kontingent til grundejerforeningen, kan du nå det endnu. Vi har i år haft nogle problemer med at bankerne kunne bekræfte vores indbetalings ID, men det skulle være løst, og vi kan se, at der kun mangler ganske få betalinger.

Så har du haft problemer med betalingen i banken eller i din netbank, så prøv igen. Nu skulle betalingen gå igennem.

Har du stadig problemer så ring til kasseren!

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Sct. Hans bål 2015

Det er på lørdag, vi tænder for årets Sct. Hans bål. Det sker lørdag 20. Juni hvor vi kl. 20.00 tænder for bålet og synger Midsommervisen sammen. Men allerede fra kl. 18.00 serverer grundejerforeningen pølser og brød med hele “svineriet” til alle medlemmer. Og har I selv lyst til at nyde en bøf, så finder vi nok også plads på grillen til det. Kommer der tre pattegrise, får vi dog lidt problemer!

Læs resten

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Sct. Hans bål 2015

Generalforsamling 2015

Så er vi klar til årets generalforsamling, og indbydelserne er forlængst sendt ud. Har du forlagt indkaldelsen, kan du gå til dokumenter og hent et nyt eksemplar.

Vi ses lørdag 6. juni kl. 14.00 på Restaurant Marina i lystbådehavnen.

Udgivet i Nyheder | Skriv en kommentar

Kontingent opkrævning for 2014 er sendt ud

Så er der sendt kontingent opkrævninger for 2014 ud via nets. I skulle alle modtage en opkrævning, enten et fysisk indbetalings kort, I skal betale i banken eller på netbank, eller jer der har tilmeldt jer betalingsservice, I slipper nemt om ved det, da alt sker automatisk.

Har I ikke tilmeldt jer betalingsservice kan det ske, når I betaler i Netbanken, eller hvis I henvender jer til banken.

Hvis I ikke har modtaget et indbetalings kort på den ene eller anden måde, så henvend jer til kasseren på denne mail eller på telefon 2121 2237.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Sankthans bålet fik stor opbakning

20140622-103433-38073730.jpg
Der var mødt rigtig mange op til årets Sankthans bål, selvom det ikke blev brændt af på selve Sankthans aften. Skal vi skyde på, at der kom mellem 40 og 50 børn og voksne.
Heksen blev sendt til Bloksbjerg med flammer og hyl og midsommervisen lød ud over pladsen ved petanque banen.
Da bålet var brændt ned, blev der ristet pølser og mon ikke alle nåede at få en pølse eller to?

PS: det må gentages, så bestyrelsen har vedtaget, at det også sker næste år. Og det er den lørdag, der er tættest på Sct. Hans aften, nemlig lørdag 20. juni 2015.

Udgivet i Nyheder | 2 kommentarer