Stormen Bodil har lagt sig

20131208-133558.jpg

Her et par dage efter Bodils hærgen, er det tid til at gøre status.
Umiddelbart ser det ikke ud til at der er sket meget alvorlige skader. Godt nok er der væltet træer ned over et par skure, men selve sommerhusene ser ud til at være gået fri.
Og mange af de gode folk, der bor fast i området, har været rundt i hele Illeris og fortæller, at de har haft ringet til de grundejere, hvor der har været væltede træer på grunden.

Udgivet i Nyheder | Tagget , | Skriv en kommentar

Ikke godt nok

Træ fra de enkelte grunde bør ikke smides ind i skoven. Billedet her viser nemlig præcis hvor usmart det kan gøres.
Adskillige birkestammer er smidt ind, så de stort set ligge lige i skovbrynet. Og så rager de langt op, da de ikke er afgrenet ordentlig, så de virkelig kan ligge i skovbunden.
Så, vi bør alle tage det til efterretning, og se at få kørt grene og blade til den kommunale genbrugs station.

20130908-143233.jpg

Udgivet i Nyheder | Tagget | Skriv en kommentar

Opkrævning af kontingent

Så er årets kontingent opkrævninger sendt ud, og jeg kan se at nogle af de hurtige allerede har betalt.
Beløbet forfalder til betaling i følge vedtægterne til 1. september, men sidste frist for betaling er 20. september.
Mange har tilmeldt betalingen til betalingsservice, og det kan jeg kun anbefale endnu flere at gøre. Dels er det jo nemmere for os, der hvert år skal betale kontingent, men det er så også billigere for grundejerforeningen.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Beskæring

I disse dage sender område udvalget brev ud til os, der skal lave lidt beskæring ud mod veje og stier.
Så må vi jo i gang! Er der usikkerhed om hvor du skal beskære, så kontakt område udvalget. Telefonnumre og ePost adresser finder du her på siden. Klik på menuen “om” og under kontakter finder du det du skal bruge.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Generalforsamlingen 2012

Generalforsamlingen blev som traditionen siger afholdt på Restaurant Marina, Hvalpsund. Der var 40 fremmødte medlemmer fordelt på 29 parceller og det er noget i underkanten af hvad, der plejer at være. Enten var det en uheldig dag, eller også må vi tage det som et tegn på at, der er stor tilfredshed med aktiviteterne i året der gik.
Der blev stillet en del spørgsmål til brug af friarealerne og om de evt. kunne udlejes til andre formål – evt. afgræsning! Men der er mange hensyn der skal tages og det kan være elhegn og vand ved græsning, men også sprøjtning på de udlejede marker som kan være et problem for nogle. Men skal vi ikke leje ud, så kræver det en kontingent forhøjelse på ca 60 kroner om året.
Formandens beretning blev godkendt i sin helhed og også regnskabet og kontingentet for 2013 blev godkendt.
Der var valg til bestyrelse m. v.: Til bestyrelsen blev Orla Norup (130) og Hanne K. Jørgensen (161) genvalgt og Poul Bødskov (137) blev nyvalgt
Suppleanter:Bjarne Heilskov (113) blev genvalgt og Lars Henrik Søvsø (74) blev nyvalgt
Revisorer: Mads P. Madsen ( 62) og Grethe Rasmussen (152) og suppleanten Bodil Nielsen (129) blev alle genvalgt
Formanden takkede Børge Knudsen for alle de år han har været i bestyrelsen, og det arbejde han har udført, som formand for områdeudvalget. Også Max Thomassen takkede Børge for veludført arbejde, og den øvrige bestyrelse fik også tak.

Læs hele referatet under dokumenter, hvor du han hente referatet hjem på din computer.

Udgivet i Generalforsamling | Skriv en kommentar

Skt. Hans aften i Illeris

Søndag 23. juni vil der være Skt. Hans bål på bådpladsen. Bålet bliver tændt kl. 20.00 og alle er meget velkomne.
Hvis I også kunne tænke jer at spise på bålpladsen så tag mad, borde og stole med og få en hyggelig aften.

Udgivet i Nyheder | Tagget | Kommentarer slået fra

Sæt dig ned og ny udsigten

Nu kan alle på gåtur rundt i Illeris området tage sig et lille hvil. På stien op mod den store mark, er der nu opstillet en pragtfuld naturbænk. Undertegnede har testet den, og det var en rigtig god oplevelse.
Så skoene på, og tag på en lille, men dejlig, vandring

20130621-134944.jpg

Udgivet i Nyheder | Kommentarer slået fra

Generalforsamling 2013

Så er der indkaldt til den årlige generalforsamling på Marinaen i Hvalpsund lørdag 1. juni kl. 14.00. Dagsordenen er udsendt og forslag til generalforsamlingen skal være sendt til bestyrelsen 14 dage før generalforsamlingen.
Bestyrelsen håber at rigtig mange af grundejerforeningens medlemmer møder op og foreningen er selvfølgelig igen i år serveres en oste- eller rullepølsemad, en kop kaffe og en øl eller en sodavand.

Udgivet i Generalforsamling, Nyheder | Skriv en kommentar

Forandring på hjemmesiden

Velkommen til grundejerforeningens nye hjemmeside.

Det har desværre været nødvendigt at starte helt forfra med denne hjemmeside for Grundejerforeningen Illeris. Den gamle hjemmeside var blevet hacket, og det var umuligt at finde alle de steder hvor den var inficeret.

Så derfor starter vi forfra, med et CMS system, som er nemmere at opdatere en det gamle. Og det betyder, at alle sikkerhedsopdateringer bliver kørt lige så snart der er fundet løsninger på huller i sikkerheden.

Men alt det er jo teknik og lidt uinteressant. Nu venter der bare lidt arbejde med at få jer alle registreret på den nye hjemmeside, og ikke mindst at få alle dokumenter lagt ind igen. Men vi tager det lidt ad gangen.

Så velkommen på den nye Illeris-nyt.dk

Udgivet i Nyheder | Tagget , | 4 kommentarer