Illeris-nyt

Grundejerforeningen Illeris

Kontingent for 2016 sendt ud

Published / by admin / Leave a Comment

Så har vi sendt kontingent opkrævningen for 2016 ud til betaling senest 20. september 2016. Alle dem, der har tilmeldt sig automatisk betalingsservice skal ikke foretage sig noget som helst, men dem der ikke har tilmeldt til betalingsservice, skal selv sørge for at kontingentet bliver betalt til tiden!

Vi vil gerne slå et slag for, at I tilmelder betalingen til automatisk betaling. Det bliver nemmere for jer og billigere for foreningen.

Vi håber, I har haft en god sommer med hyggelig samvær i Illeris

Referat fra årets generalforsamling

Published / by admin / Leave a Comment

Nu kan alle grundejere finde referatet fra årets generalforsamling på hjemmesiden. Gå ind på menuen “dokumenter”. Vælg “generalforsamling->2016, og her vil du finde årets referat. Eller læs det ved at klikke på linket her: Referat Fra Generalforsamling 2016

Under “dokumenter” finder du også en opdateret kontaktliste til bestyrelsen. Eller se listen ved at klikke på linket her: Telefonliste

Sct. Hans 2016

Published / by admin / Leave a Comment

Årets Sct. Hans bliver afholdt lørdag 25. juni, så reserver allerede dagen. Grillen vil være varm kl. 18.00, og I er velkomne til at tage aftensmaden med og bruge grillen.

Senere vil foreningen servere pølser med brød, men det kan nok ikke gøre det ud for aftensmaden. Så sats ikke på, at du kan spise dig mæt i pølser.